Frågor och svar om könsorganen

13 Mar 2009, 15:00 143
Annat, 0 år
Question


Hejsan..

Det är så här att jag är 16år och normal stor penis, men problemet är att jag kan inte dra tillbaka min förhud så långt, speciellt inte när jag har stånd. Det är som att det tar stopp och att strängen ska lossna, men det den redan gjort en gång för mig, eller lossna å lossna, den gick av å det blödde litegranna, men det var för en massa år sedan. Jag vill gärna ha svar på detta och är väldigt nyfiken på vad man kan göra så att man kan dra bak förhuden så långt som möjligt. För detta är verkligen ett problem för mig

Svar uppskattas så snart som möjligt..

Mvh. MR.X

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det du beskriver är antagligen en förhudsförträngning. Boka tid hos din läkare på vårdcentralen eller kontakta ungdomsmottagningen där du bor så hjälper de dig vidare.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar