Frågor och svar om självmisshandel

19 Mar 2009, 13:00 116
Annat, 0 år
Question


hej där.
har ett stort problemm ja har depression och ångest. till och frrån skär jag mig. ja vågar inte gå till skolan för ja e rädd att ja skär mig för djupt men samtidigt skulle det vara skönta att inte leva längre, men när ja stannar hemma så går ja runt istället och tänker på att skära mig och mår piss för det. vafan ska ja göra!orkar inte ha det så här, så snart skär ja mig men ja får bara mer ångest då. allt i min hjärna har blivit så djävla fel. snälla, va ska ja göra?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

När jag läser ditt mail så ser jag att du verkar ha det väldigt tungt och jobbigt just nu. Det är svårt att ge bra råd bara i mail, så om du vill får du gärna adda mig på [email protected]

När man mår väldigt dåligt är det viktigt att ha någon man kan prata med. Har du det? Finns det någon vuxen i din närhet som du litar på?

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar