Frågor och svar om missnöje och bråk

23 Mar 2009, 11:00 252
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag har ett problem med min kille. Jag känner mig verkligen inte säker med honom.Jag brukar ofta ramla och slå mig på gymnastiken i skolan.
Och då brukar alla killar oftast skratta åt mig. Och då känns det som om att han skäms över mig för att jag är så himla pinsam. Och jag vill verkligen känna mig trygg med honom.Också är jag alltid rädd att han ska göra slut när jag gör bort mig. JAG VILL KÄNNA MIG TRYGG!!! ...............

Svar

Det är viktigt att kunna känna sig trygg i ett förhållande. Om du tror att din kille skäms över dig så är det viktigt att fråga om han verkligen gör det. Han kanske inte alls tycker att du är pinsam, och då går du och oroar dig i onödan. Om han verkligen skäms över dig så kanske ni inte ska vara tillsammans. Om du är rädd för att han ska skämmas över dig hela tiden så kommer inte du må bra heller.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar