Frågor och svar om att vara gravid

23 Mar 2009, 15:00 151
Annat, 0 år
Question


Hej!
jag har varit tillsammans med min pojkvän i snart 10 månader och vi har haft sex utan kondom hur länge som helst och han har kommit i mig mestadels av gångerna i hopp om att jag ska bli gravid, men det händer aldrig någonting. Det har hänt att min mens har uteblitt några gånger men oftast kommit tillbaka efter några dagar bara. är det något fel på mig eftersom jag inte blir gravid?
tacksam för svar.
kram

Svar

Ibland tar det längre tid för vissa att bli med barn. Det kan ta upp till ett år eller ännu längre. Försök att inte tänka på det för mycket, utan ta det som det kommer. Antagligen är det inget fel på dig, men om det tar mycket längre tid och inget händer så kan du ta kontakt med Mödravårdcentralen där du bor.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar