Frågor och svar om bröst

23 Mar 2009, 15:00 217
Annat, 0 år
Question


Hej!

kan man veta hur stor bröst man kommer att få? mina mamma har jätte små bröst nästan inte 70 A. men min mormor har 75 C tror jag. jag är jätte lik mamma med resten av kroppen. kommer jag också få jätte små bröst då?
jag har nästan 70 A nu och jag är 13 år, kommer dom växa mer? vill så gärna att nånting på min fula kropp ska bli bra hatar värkligen den! växer brösten när dom gör ont? isåfall växer aldrig mina.... dom har aldrig gjort ont.
skulle värkligen bli glad för svar.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är svårt att veta hur stora bröst du kommer få. Om din mormor har lite större så kan du också få det även om din mamma har små bröst. Försök ändå att tycka om dina bröst som de är, inga bröst är bättre än andra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar