Frågor och svar om krav

27 Mar 2009, 12:00 283
Annat, 0 år
Question


Hej jag är en tjej som inte mår så bra. Jag blir inte mobbad, det är bara att dom i min klass inte bryr sig. Jag har skär mig 4 gånger, Bara i fingrarna, det löser mina problem jättebra. Jag är glad för att jag lever ett bra liv utan krig. Mina föräldrar är jätte överbeskyddande. Jag blir jätteirriterad på det. Vad ska jag göra ? Detta blev inte ett så bra beskrivande mejl, men endå. Vill gärna ha svar.
Ha det bra !

Svar

Det kan vara jobbigt när man känner att föräldrar lägger sig i för mycket. Antagligen gör de det för att de bryr sig mycket om dig. Har du försökt prata med dem om det? Du är 12 år, och det kan vara svårt som förälder att veta hur man ska göra. Nyss var du ett litet barn och nu är du snart tonåring.

Ibland känns det som att ingen bryr sig i skolan, och ibland är det så. Det är svårt för mig att förstå om du känner dig utfryst, om det är dig ingen i skolan bryr sig om.

Om du vill kan du adda mig på [email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar