Frågor och svar om könsorganen

27 Mar 2009, 13:00 191
Annat, 0 år
Question


Hej! jag har en fråga här nu om min penis, det var så att igår när jag hade "Runkat/Masturberat" (var ganska hårdhänt) så såg jag att en av mina blodådrar vid höger sida av snoppen hade blivit mindre, fast! den blev och tjockare och större (ser ut som en lite klump när jag har inte stånd och när jag sitter upp) Och sen efter det började det kännas konstigt i högra "pung kulan" (kanske beror på att jag har Asperger) men det gör inte ont eller nåt sånt, känns bara väldigt obehagligt för att jag har aldrig sett att denna blodåder göra nåt liknande förut (den har annars alltid gått långt upp på penisen och varit "stor" fast har aldrig varit något problem med den) så jag blev ganska orolig när jag upptäckte detta, är detta normalt? ska jag säga till min pappa eller ska jag ringa till ungdomsmottagningen?

p.s det gick inte över natten, känns fortfarande konstigt. Tror att det gör lite ont just nu

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om det gör ont och känns konstigt så tycker jag att du ska kontakta din ungdomsmottagning. Att blodådrorna sväller är inget konstigt men om den ser ut som en klump så kan det vara ett litet brock. Det har inget att göra med att du har Asperger syndrom.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar