Frågor och svar om sex

27 Mar 2009, 13:00 169
Annat, 0 år
Question


VIKTIGT!! MÅSTE SVARA SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT!!

jag har en akuut fråga. Det är nämligen så att jag e på G med en tjej. Och jag har massa jobbiga problem som ingen skulle vilja ha att göra med, dvs. jag skulle aldrig få en tjej om någon fick reda på det. Det är nämligen så att jag inte har kommit in i Puberteten än (så långt att jag kan ha sex) och jag får stånd hela tiden av typ ingenting!!! TOM när hon kramar mig. och jag behöver inte ens tänka på sex för att få de.
Snälla hjälp mig!! Vad ska ja säga till henne lr vad ska ja göra för att få de så lätt för mig som möjligt? även med andra människor omkring mig?? SNÄLLA?!!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Som du beskriver har du kommit in i puberteten. Det är då killar brukar få stånd för nästan ingenting. Det är helt normalt, och händer de allra flesta. Det är samma med att du får stånd av att få en kram.

Att ha sex behöver inte innebära snopp i slida. Man kan ha smeksex också.

Du behöver inte berätta att du får stånd eller hur långt du kommit i puberteten för andra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar