Frågor och svar om praktiska problem

27 Mar 2009, 13:00 118
Annat, 0 år
Question


Hej! Hanna heter jag.

Mitt konto har blivit låst, paragraf 5. Vad betyder det? Man kanske inte får ha ett konto om man är vuxen. Jag ville ha ett konto för att kunna dela med mig av sånt som berör ungdomar bl.a. det jag hade skrivit om en dokumentär en vän till mig hade premiär på nyligen. Den dokumentären och min text plus kunskap är något som absolut passar för ungdomar att läsa.

Mvh en förvirrad Hanna

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Paragraf fem säger så här:

§5. Det är inte tillåtet för vare sig privatpersoner eller företag att annonsera eller göra reklam för vare sig föremål, tjänster eller kontakter på sajten, vare sig i forumet, i bloggen, i chatten eller liknande. Vid sådan förseelse kan Ungdomar.se att yrka på skadestånd

Det måste vara att du gjort reklam för något som lett till din avstänging. Jag jobbar inte med sajten ungdomar.se utan med frågelådan så jag kan tyvärr inte återställa konton eller förklara närmare.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar