Frågor och svar om symtom - vad är det?

27 Mar 2009, 15:00 104
Annat, 0 år
Question


Hejsan!
Jag undrar vad man kan göra för att bota Keratosis pilaris har provat med olika smörjnings medel men det funkar inte det blir bara bättre en dag eller så sen kommer prickarna tillbaka igen. Många säger att det brukar försvinna vid 20 års åldern men jag tycker detta är väldigt jobbigt det ser förjävligt ut och jag hatar att t.ex byta om i omkläddningsrummet när andra kan se det.
Om du har nått tips för att få bort prickarna eller minska det så får du gärna bärätta dom:)
Tack i förväg!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om du inte lyckas med den behandling du har så tycker jag att du ska ta kontakt med en läkare på vårdcentralen. Då kan du få bra hjälp och svar på dina frågor. Det finns även läkare på ungdomsmottagningen. Om du inte vet var din ungdomsmottagning finns så kan du kolla upp det på http://www.umo.se

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar