Frågor och svar om symtom - vad är det?

31 Mar 2009, 13:00 103
Tjej, 19 år
Question


Heej är en tjej på 19 år som är i stort behov av hjälp. I en vecka nu har jag haft små sår i underlivet, som svider jätte mycket och det svider extra mycket när man kissar. vågar knappt gå på toa ju. Sedan kliar de extremt mycket där nere, huden är jätte torr också .Ibland känns de som en brinnande smärta. Detta är verkligen jätte jobbigt. kan knappt sova på natten mm. Tror du de kan vara svamp? tack i efterhand

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det går inte att säga vad det är utan att undersöka dig. Om du har haft oskyddat sex så kan det vara en könssjukdom. I vilket fall som helst så är det ju något som inte är riktigt bra om det svider och bränner. Det kan bero på att du tvättat för mycket och med fel sorts rengöringsmedel.

Kolla på http://www.umo.se var din närmaste ungdomsmottagning ligger och ring och boka tid för en undersökning.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar