Frågor och svar om få kontakt

14 Apr 2009, 11:00 86
Annat, 0 år
Question


Hej!

Låter som en konstig fråga, men nu är det så att jag gillar en kille i mitt "bostadsområde". Han är två år äldre än mig och jag har sett honom kanske 8 ggr, några gånger på bussen. Men förra veckan drömde jag helt plötsligt om honom(hade inte tänkt på honom i kanske 3 månader) jag drömde att vi träffades och typ lärde känna varandra, och så skulle jag pussa honom lätt på kinden. Men när jag gjorde det, kände jag hans kind mot min mun. När jag vaknade upp kände jag fortfarande hans mjuka kind och det var verkligen hur läskigt som helst! Jag har aldrig drömt att jag har känt ngns mun eller kind! Två dagar efter det står jag och väntar på min pappa och så kommer han gående och tittar snabbt på mig. Jag får panik, först drömmer jag om honom sen går han förbi mig! Helt ensam (brukar bara se hnm på bussen)! Jag har honom på en chatsida, jag har kommenterat ett av hans foto, men han kommentrerar inte tillbaka, vet inte om det beror på min ålder. Hur ska jag få kontakt med honom? Mitt självförtroende har sjunkit jättemkt eftersom han inte svarat!

kraam

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är vanligt att bli kär i någon på avstånd och drömma om den personen. Du kan ju pröva med att skriva till honom på chatsidan om något neutralt men om han inte svarar då så är det nog helt enkelt så att han inte är intresserad.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar