Frågor och svar om få kontakt

17 Apr 2009, 11:00 70
Kille, 15 år
Question


hej jaag är en killed på 15 år och jag är ganska blyg runt tjejer och sånt:/ så jag vet inte riktigt vad jag ska göra och hur för att göra för att kunna inte vara så blyg:/. och när man snackar med andra säger dom , du ska bara vara dig själv , men jag vet inte hur jag ska vara mig själv jag vet inte vad som är jag:/så jag undrar om du har nå bra tips

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är inte så lätt att veta vem man är alla gånger. Men med att vara sig själv handlar mycket om att vara trevlig, visa intresse för andra personer osv. Tjejer och killar är ju inte alls så olika egentligen och det som du tycker är roligt att prata om tycker de kanske också är roligt?

Jag vet ju inte om du är blyg för alla tjejer eller för tjejer som du är lite intresserad av. Men ett sätt att bli mindre blyg för tjejer är ju att ha tjejkompisar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar