Frågor och svar om obesvarad kärlek

24 Apr 2009, 19:00 84
Annat, 0 år
Question


Hej Helena.

jag mår allmänt skit dåligt! jag har ont i magen varje dag har ingen bästa kompisar för dom 2 som va mina bästisar har flyttat.

sen när jag började i 8 så blev allt åt hellvete! Jag blev tillsammans med en tjej och jag tyckte om henne så mycket så jag glömde bort mina kopisar.
Nu ringer mina kompisar mig aldrig och jag sitter bara hemma och tränar!
Sen för 1 månad sen gjorde min flickvän slut och jag älskar henne så jävla mycket. Igår fick jag reda på att hon hade kysst en av mina närmaste vänner men han är ändå inte min bästis. Nu orkar jag fan inte leva längre jag har inget liv att leva snälla hjälp MIG!!!!!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Ibland känns det verkligen som att livet är slut. Att bli lämnad av vänner eller kärlek kan vara ett sånt tillfälle. Det man får försöka göra är att stå ut, ett litet litet tag till. För det vänder. Det gör det även om det känns nattsvart just nu.

Även om dina kompisar inte ringer, så kanske de blir glada om du hör av dig? De kanske inte ringer för att de har känt att de stör och att du inte vill vara med dem när du hade tjej?

Försök att göra saker som du tycker om och mår bra av, och ta hand om dig själv - det behöver man när man mår dåligt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar