Frågor och svar om syskon

24 Apr 2009, 19:00 226
Annat, 0 år
Question


Jag vill bo tillsammans med min syster när jag blir vuxen alltså de här är inget vi kom på igår , Jag och min syster vi är bästa kompisar vi kan prata om precis allt hon känns mer som en vän än en syster för mig. Och nu har jag hört att man inte är riktigt 'frisk i huvdet' om man vill bo tillsammans med sin syster/bror i vuxna år. Givetvis har jag andra kompisar men min syster är min själsfrände visst har vi bråkat och så vi har alltid lekt bra ihop.Snälla ta vår fråga på allvar vill verkligen ha ett svar.
tacksam för svar.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Självklart kan man bo med ett syskon om man är bästa vänner. Man kan bo ihop med vänner eller syskon eller parter, eller förälder, bara det är en lösning som funkar för alla. När man bor med vänner eller syskon så är det bra att prata innan hur man ska göra om den ena träffar en partner, hur ni ska göra om ni ska flytta isär osv

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar