Frågor och svar om utseende

15 May 2009, 09:00 118
Tjej, 12 år
Question


hejsan, jag är en tjej på 12 vintrar och jag jag har en fråga , jag spelar fotboll och jag tycker jag har väldigt musklös armar (alltså muskliga armar) och jag vågar inte ta på mig typ linnen eller ,t-shrit jag är rädd att andra kommer säga å hon har vad hon har muskliga armar så kan ni komma på något bra man kan göra åt det problemet jag har ?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är inte så konstigt att du har muskler på armarna när du tränar. Det är väldigt många som gärna skulle ha mer muskler och chansen är mycket större att de tycker att dina armar är snygga än att de tycker att det är fult med muskler.

Du kan stolt visa dina snygga armar i sommar och skulle nån inte gilla det så är det inte ditt problem, utan den personens.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar