Frågor och svar om sex

15 May 2009, 13:00 122
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är 17år, haft sex med 2 gånger i mitt liv med 2 olika personer.
Jag har gjort själva förspelet med många fler killar, men jag har ett problem.
JAG KAN INTE BLI KÅT. jag har prövat allt, med flera olika killar, med mig själv osv. jag har aldrig varit kåt trots allt.
I övrigt är jag en väldigt populär tjej, men just att jag inte kan bli kåt är ett väldigt stort problem. Känns ingenting när ja "håller på" eller när någon annan gör det.
jag har frågat förut, utan att få svar .
Vad ska jag göra & Vad kan det bero på?

SNÄLLA ge mig svar.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det finns inget självändamål med att vara kåt. Det jag menar med det är att om du inte blir kåt, så kanske du inte ska ha sex just nu. Det kan vara svårt att känna så idag när så mycket handlar om sex, det verkar självklart att alla ska vilja ha sex hela tiden. Men det är vanligare än man tror att inte vilja ha sex. Vänta med sex och ha det när det känns bra. Visst, du kan tvinga dig själv att ha sex, men det kommer inte kännas så bra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar