Frågor och svar om få kontakt

15 May 2009, 15:00 77
Tjej, 14 år
Question


jag gillar en kille men jag får inte träfa han för han bor i blekinge. jag vet att det kan vara ett prvo men han har berättat för mig om hans pappa och hans liv jag litar på han och jag sa att han kan lita på mig då sa hoppas det. jag frågade om han ville träfas men han sa att han inte käner mig. jag frågade om numer men han säger att han inte får ge ut det. och jag vet att han inte är du eller ute äfter sex. men jag får inte träfa han för mamma jag blir galen för det har börjat bli starka känslor melan oss. jag är så kär så jag sprängs. jag blir alltid glad när vi pratar han säger puss hej <3 och sov sött och du är söt på den bilden jag har hört hans röst en gång på msn. jag är så jävla kär!! jag vill bara krama han och pussa han. jag dör jag vill träfa han men mamma säger nej och jag blir ledsen för jag inte kan träfa han vad ska jag göra?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Din mamma vill säkert inte att ni träffas eftersom hon är rädd om dig. Det tycker jag är bra att hon är. Däremot så är det jobbigt för dig. En idé skulle ju kunna vara att din mamam och hans föräldrar pratar med varandra i telefon. Om ni inte bor så långt ifrån varandra kanske ni kunde åka och hälsa på honom, både du och dina föräldrar?

Annars är det svårt att ge förslag på vad ni kan göra. Det är trots allt dina föräldrar som bestämmer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar