Frågor och svar om samliv

19 May 2009, 13:00 165
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är en tjej på 19 år och jag kan inte komma.Jag har försökt allt. Från dildos, vibratorer, oralsex/petting/självstimulans till stimulerat sex med partners.Inget funkar.Nu undrar jag om det är något fel på mig.Och kan detta vara en anledning till varför jag inte har någon sexlust? Jag har bara haft 2 sexpartners, och min nuvarande kille är underbar i sängen men jag har ingen sexlust och kan absolut inte komma. Jag har ljugit om det i 2 år för honom, men beslutade mig för att berätta det häromdan och nu är han villig att försöka hjälpa mig att lösa problemet- om det går.

Är oerhört tacksam för svar...

// orolig tjej

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag är inte så duktig på just det du frågar om, men om du går in på http://www.rfsu.se eller http://www.umo.se så finns det mycket skrivet om olika sorters sex och njutning. På umo kan du också kolla var din närmaste ungdomsmottagning ligger.

En sak vill jag ändå säga, och det är att det är helt ok att inte vilja ha sex. Det är vanligare än man tror.

Om ni vill kan ni gå tillsammans till ungdomsmottagningen och prata.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar