Frågor och svar om underlivet

20 May 2009, 10:00 148
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag har nog en fråga som många andra tjejer någon gång har funderat på. Jag är rädd att killar ska tycka att jag är "slapp" mellan benen, äcklig osv. Det var i skolan en dag, en kille i min klass sa till sin killkompis "Hur skulle du reagera om en tjej du hade sex med hade slapp f*tta". Jag tycker att jag har stora blygläppar och jag är rädd att jag ser ovanlig ut där nere och att jag är ovanligt stor och slapp. Jag är orolig öcer om killen ska tycka att jag är för "slapp" som vissa kallar det. Kan jag gå till en gynekolog eller någon?
Tack på förhand!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om du är orolig för ditt underliv så kan det vara en bra idé att gå till en gynekolog på t.ex. ungdomsmottagningen. Alla tjejer ser olika ut i slidan och har olika stora blygdläppar. Det är helt normalt. Att ha stora blygdläppar betyder inte att man är "slapp". Det är mycket ovanligt att man blir slapp.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar