Frågor och svar om obesvarad kärlek

25 May 2009, 12:00 101
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag känner en kille han är min granne och klasskamrat det är mer än 3 år. Jag har blivit kär i han från den dagen jag har känt han fast visade inte till honom att jag är det. sen blev han ihop me min vän o det gjorde mig att må väldigt dåligt men ändå visade jag inte mig, efter de gjorde slut med min vän viste han av någon att jag har varit kär i hanför lände sen men han sa inget till mig. För 4 nånader sen sa han att han ska åka till sitt land och kanske inte kommer tillbaka då blev jag mycket ledsen så jag smsade han för fösta gången och berättade allt till honom. men fick ingen resultat av det.
Jag mår väldigt dåligt och tänker på han 24/7 vad gör han ,med vem pratar han och såna saker blir snabt arg och har ingen lust att prata med väner och familjen. Jag ville gärna få hjälp av dig.
MVH Sherin

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om du har berättat för killen att du är kär i honom och han inte har svarat, så är det nog tyvärr så att han inte är kär i dig. Om han ska åka bort och kanske inte kommer tillbaka så är det kanske bäst om du försöker glömma honom. Att du tänker på vem han pratar med och oroar sig är inte bra. Försök att umgås med dina vänner och ha roligt istället, även om det är svårt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar