Frågor och svar om självförtroende

25 May 2009, 12:00 148
Tjej, 15 år
Question


Jag har SJUKT dåligt självförtroende. Jag är kär i en tjej, men hon gillar mig inte tillbaka och det gör allt värre. jag vågar knappt prata eller träffa henne mera för att jag har så dåligt självförtroende. jag kan inte ens prata med folk i klassen, om de säger mitt namn kryper jag ihop som en liten svart boll och röd i ansiktet som en tomat. jag sminkar mig otroligt mycket, och när jag är utan sminket så kan jag inte ens se mig i spegeln utan att börja gråta. Skolarbetet vet jag att jag klarar och det brukar vara det folk inte tror att de klarar av, men jag kan inte prata med människor, jag vågar inte prata med min mamma eller mina vänner om det hära, så jag vänder mig till dig och hoppas att jag kan få lite hjälp ..

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag vill gärna hjälpa dig, men det känns som att det blir lite svårt via ett forum. Om du vill får du gärna lägga till mig på msn: [email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar