Frågor och svar om krav

28 May 2009, 12:00 337
Tjej, 16 år
Question


jag är tillsammans med en kille som är arab. jag är 16 och han är 18. vi har varit tillsammans mer än ett år nu. hans förlädrar är troende musilmer men han är inte lika seriös med det. Han har träffat mina föräldrar och vi träffas alltid hos mej för jag fortfarande inte har varit hemma hos honom eler träffat hans föräldrar. Han säger att det är p g a deras religion och att visarespekt till sina föräldrar. han säger att han älskar mej och att jag ska få träffa dom. Han säger också att om vi ska kunna bo ihop i framtiden så måste vi vara gifta enligt hans religion. Är det verkligen så? jag älskar honom mycket och vill bo med honom men kanske inte gifta mig med honom så snabbt.

Svar

Hej Sandra!
Ja det kan stämma som din pojkvän säger. Enligt hans tro om religionen kan det vara så att han tycker att om man vill bo ihop så måste man gifta sig. Jag skulle gärna vilja diskutera detta vidare med dig. Hör gärna av dig på min mejladress [email protected]
Hälsningar,
Michelle /Elektra

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar