Frågor och svar om få kontakt

15 Jun 2009, 11:00 98
Annat, 0 år
Question


Heej!

Hur får man bättre självförtoende?

Jag är en väldigt omtyckt tjej men känns som att jag ändå inte duger. Jag får komplimanger för hur rolig, snäll, ärlig, smart jag är men ändå känns det som att jag inte duger. Det händer till och med då o då att jag får höra att jag är söt samt att jag har ett unikt utseende eftersom jag har en fin blek hy och att jag har snygg stil. Men särskilt gäller det frågan om killar, det känns som att inga killar ser på mig som att de inte vill kontakta mig...men de killar som känner mig, tycker jag är en väldigt trevlig och rolig tjej men ändå är det ingen kille som vill på ngt sätt dejta mig..Det kanske är ngn som vill dejta mig men kanske inte vågar...
Jag själv finner inget svar!!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Ibland hjälper det inte hur många komplimanger man än får. Det viktigaste är att vara nöjd med sig själv och tycka om sig själv - annars spelar det ingen roll vad andra säger.

Kanske är det så att killar vill träffa dig men inte vågar? Det är svårt att ge konkreta råd när jag inte känner dig, men har du försökt att själv ta kontakt?

Lägg gärna till mig på msn om du vill prata mer: helena.meyer@fryshuset.se

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar