Frågor och svar om kompisrelationer

18 Jun 2009, 13:00 62
Tjej, 14 år
Question


hej! jag behöver hjälp jag är så jävla ensam och mitt sjävl förtroende är i botten!asså jag har vel typ kompisar men jag passar liksom inte in. Min relation till dom kan inte bli som deras relation till varandra! och jag vet att jag aldrig kan bli som dom!! jag är ensam! och jag vet inte hur jag ska få vänner!! hjälp mig snälla!!!!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är svårt att svara på din fråga utan att veta mer om dig. Men det jag tänker är att du verkar känna att du inte passar in och aldrig kan bli som dina vänner. Vad är det som får dig att känna så? Är det något de säger eller hur de beter sig? Får du inte vara med?

Det är svårt för mig att veta vad du menar med att du "aldrig kan bli som dom".

Ibland blir det så i tonåren, att man växer ifrån varandra. Kanske finns det andra i din klass t.ex. som du trivs med? Eller om du har något intresse, eller hobby på fritiden? Människor du pratar med via internet som inte bor så långt bort?

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar