Frågor och svar om kärleksrelationer

23 Jun 2009, 12:00 104
Kille, 13 år
Question


jag är så jäkla förstörd sen en tjej skickade ett sms till mig där det stog att hon älskade mig. jag visade det för min före detta kompis som gick och tjallade så ,klart till den tjejen och nu är hon sur och arg. hon ignorerar mig och hon säger att hon inte är sur längre men det vet jag att det är inte sant för det hände bara för en dag sen..jag är skit kär i den tjejen nu och jag vet inte vad jag ska göra. jag tar självmord snart......!!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det låter som att du och tjejen skulle behöva prata med varandra? Försök förklara att du är kär i henne och att du ändå vill att folk ska veta att ni tycker om varandra. Då spelar det ju inte så stor roll att någon såg hennes sms.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar