Frågor och svar om kärleksrelationer

23 Jun 2009, 14:00 106
Annat, 0 år
Question


hej! jag gillar en tjej jätte mycket och hon gillar mej lite gran, men i måndags när jag var med hon så började vi hångla! jag trodde att vi var tillsammans då, men efter det på kvällen så säger hon att hon bara gillar mej som kompis!
jag vart jätte sårad och hon har bett om ursäkt och jag vet inte om jag ska förlåta hon! jag kan inte vara sur på hon, jag gillar hon typ lika mycket nu som förr! vad ska jag göra??
MVH viktor

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag tror att du och den här tjejen måste försöka prata med varandra. Om hon först sa att hon gillar dig som kompis och sen ber om ursäkt för det så har ju inte du blivit mycket klokare av det, eller hur? Och du har rätt att få veta vad den här tjejen känner för dig. Om det sen är så att hon känner att hon inte är kär i dig, så måste du respektera det. Så börja med att prata med henne om det i lugn och ro. Du har rätt att få veta vad hon menar och känner.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar