Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

23 Jun 2009, 14:00 172
Annat, 0 år
Question


hej,

jag vet inte vad jag har för sexuell läggning... tror jag kan vara bisexuell, jag har bara haft sex med killar hittills, men jag tänder på att titta på lesbisk porr och ibland drömmer jag om att jag har sex med en tjej? är det normalt eller är jag bisexuell? fattar ingenting. vill gärna ha svar.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Vad du vill identifiera dig som kan bara du avgöra. Om du tänder på och blir kär i både killar och tjejer så brukar man kalla det bisexuell.

Man behöver inte välja mellan att vara "normal" och bisexuell, utan det ÄR normalt att vara bi. Alla är olika och vissa är hetero, andra bi eller homosexuella.

Att gilla lesbisk porr och drömma om tjejer är helt normalt. Kanske fortsätter du att vara tillsammans med killar, eller så dyker det upp en tjej en vacker dag. :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar