Frågor och svar om könsorganen

23 Jun 2009, 14:00 357
Annat, 0 år
Question


tjena,

jag är en 15årig kille som runkar ganska ofta...

Men när jag får stånd så åker inte förhuden bak ( mot kroppen alltså ) så ollonet kommer fram helt. Om jag drak bak den så ollonet kommer fram så åker den tillbaks nästan direkt. På många av de filmer jag sätt så kan killarna ha framme ollonet medans dom knullar tjejen.

Vad kan de bero på? att jag inte riktigt kommit i målbrottet? jag har hår på snoppen, lite under armarna och ganska mörk röst, fast det har jag alltid haft.. väldigt svårt att t.ex trä på en kondom. med kondomen ska man bara kunna rulla på den på ollonet men när jag ska göra det så åker förhuden tillbaka ( och täcker ollonet igen )

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om förhuden är trång och svår att dra tillbaka så kan det bero på förhudsförtränging. Det är lätt att ordna med en liten operation. Sen är det så att alla snoppar ser olika ut, och vissa har mindre förhud och andra mer utan att det är konstigt eller onormalt.

Om du är orolig så ska du ta kontakt med vårdcentralen eller ungdomsmottagningen. På http://www.umo.se kan du se var din närmaste ungdomsmottagning ligger och du kan också läsa om hur underlivet fungerar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar