Frågor och svar om kärleksrelationer

24 Jun 2009, 12:00 98
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag har en fråga. Jag gillar en kille jätte mycket. Men han är en typ av kille som kan ligga med vän som hellst. Han säger att han gillar mig, vill träffas då och då, är jätte gullig och verkligen är kärleksfull och smeker mig på kinde, vill att jag ska sitta i knät ...men tänk om han bara är ute efter att ligga med mig? Jag vill inte ligga med honom för att ha kvar honom..Jag är inte oskuld, men sex är en stor grejj för mig... Jag vill inte mista honom.. men jag vill inte känna mig pressad till att ha sex för att ha kvar honom... Snälla hjälp mig..

KäärFlicka!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är lite svårt att veta vad du menar med "vem som helst". Även om en person har legat med många så betyder ju inte det att han inte kan bli kär i någon. Å andra sidan kan det vara så att han bara är ute efter sex. Kanske vore det en idé att prata med honom om det, över en fika eller något? Han kanske är ledsen för att det finns rykten om honom som säger att han ligger med alla. Du kommer inte få veta det om du inte pratar direkt med honom.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar