Frågor och svar om orgasm

25 Jun 2009, 14:00 204
Annat, 0 år
Question


Hej du. Jag har lite problem just nu. Och tänkte att jag kanske skulle kunna fråga dig om råd. De är så här jag Heter lina och sen två år tillbaka blev jag tillsammans med Jacob. Jag älskar han de gör jag. Men Jag har ett problem. I början när vi hade sex ja för typ två år sen då var jag osäker. Förlorade oskulden med Jacob. och förväntade mig inte att komma när vi hade sex för jag vågade inte göra så mkt sker var rätt spänd helt enkelt. Men nu är jag säker med han och allt de där men jag kommer inte. Jag vet inte om de har med att göra att jag har dåligt självförtroende tror inte på mig själv och då tycker jag är dålig i sängen och därför inte blir kåt. Eller har jag kanske bara inte hittat de som är de rätta för mig. Men asså va har ju vart tillsammans i två år nu. Nog borde jag ju veta vad jag gillar Eller? Ja asså jag är inte så pigg på att ha sex längre för jag vet att jag inte kommer ibland blir jag inte ens kåt. Jag har sagt de till jacob men jag vet inte riktigt om han förstår mig. Förr blev jag ju iallafall kåt och ville knulla men nu är de skit samma. Skulle verkligen vilja ha ett svart. Kanske nå tips på vad jag kan göra för att komma när jag har sex =)
Många kramar Lina A

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag tycker att du redan har kommit på flera orsaker. Om du t.ex. är orolig för att vara dålig i sängen så är det lätt hänt att du spänner dig och då är det mycket svårare att komma.

Får du orgasm när du onanerar? I så fall så vet du ju hur du vill ha det. Försök att förklara det för din kille.

Sen är det så att ibland har man inte lust. Och ibland kommer man inte. Det finns inga krav, mer än dem man har på sig själv. Ävem om det är svårt att tro det idag med alla artiklar om sex och orgasmer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar