Frågor och svar om regler och moral

26 Jun 2009, 14:00 97
Annat, 0 år
Question


Hej!
Min mamma ska ha en fest för mig och min 12-årigaa brorsa, han fyller tretton och jag fyller 12. Mamma har tänkt att lägga ut bilder på oss, alla. ( mamma, pappa, min brorsa och jag ) vilket är helt ok. Men det finns en del bilder jag inte vill att hon visar men hon säger bara " det går inte". jag älskar min mamma och jag vill inte stämma henne. vad kan jag göra, och jag vill absolut inte att hon visar upp bilderna! Snälla hjälp mig, jag vet att ni inte kan göra det, men snälla kan ni skicka ett svar snaras till min msn? [email protected]
Snälla hör av er, jag behöver er hjälp, och min mamma menar bara väl!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är inte ok att din mamma lägger upp bilder som inte du vill ska ligga ute. Visa din mamma det här inlägget. Även om du inte är myndig så har du rätt att slippa visas upp på bilder på nätet.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar