Frågor och svar om sex

27 Jul 2009, 14:00 185
Annat, 0 år
Question


tjenare, jag heter tobias och har ganska nyligen träffat en tjej ( runt en månad sen ) vi har sovit tillsammmans 2 gånger förrut men det har bara slutat med att jag har pullat henne.

Så igår sov hon över hos mig då, och jag börjar dra ner min hand i hennes trosor och börjar pulla henne medans hon runkar av mig, sen efter cirka 2-3 minuter känner jag att hon är riktigt våt så jag ska då föra in min kuk men *HJÄLP* hon är alldeles för trång ;S.. så efter 2-3 försök att komma in så säger jag att det inte går, hon tyckte det var grymmt pinsamt, men jag sa åt henne att det kvittade mig om vi hade sex för det kommer ju gå förr eller senare, men jag ville så gärna ligga med henne.

Så min fråga är : Hur ska jag/vi göra till nästa gång?, jag kommer inte ha tillgång till glidmedel. men hur ska man lixom "töja" henne eller hur man ska säga. övrigt är jag 19 och hon 17 90a-92a

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Antagligen handlar det inte om att hon är "för trång", utan om att hon var lite spänd och kanske orolig. Det kommer med största sannolikhet bli bättre, ta det bara lugnt och försiktigt. Det är också bra att du börjar med att pulla henne och sedan försöker penetrera. Om du kollar bland frågor och svar här så hittar du massor med information. Titta också på http://www.umo.se, där finns det mycket att läsa om sex.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar