Frågor och svar om könsorganen

27 Jul 2009, 14:00 138
Annat, 0 år
Question


Hej!!! Jag undrar en sak, Min ena testikel är liksom ganska konstig tycker jag eftersom att när jag kollar på den svårt att förklara men den är inte den formen en testikel en testikel ska vara.
När man känner på den känner man den men sedan runt om den så är det en ganska stor klump som känns som att det är en klump med typ tunna rör eller vad man ska kalla det......
kan det vara farligt att ha en sån kallad typ konstig klump runt den?
Och sen en annan sak undrar om min penis ska växa eftersom att den är bara 12 cm med stånd.? kommer den stanna vid 12 cm med stånd eftersom att jag är 15år... utan stånd är den 8 cm ungefär.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag är orolig för något i mitt underliv.

Det kommer in många frågor om utseendet på kukar/snoppar och muffar/musar/fittor/slidor. Det finns ingen möjlighet att jag eller någon annan på internet kan svara säkert på vad som är fel eller inte. Om du är orolig för något så ska du kontakta din ungdomsmottagning. För att få veta var den närmaste finns kan du söka på http://www.umo.se där det också finns massor med information om allt från sex och kroppen till mobbning och skola.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar