Frågor och svar om kärleksrelationer

28 Jul 2009, 10:00 124
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är en tjej på 20 års åldern, som älskar en kille jätte mycket. men jag flyttade utomlands. Jag lovade honom två gånger att jag skulle flytta tillbaka, men jag ville verkligen, problemet är att jag inte får.

Han gick med på att jag skulle flytta tillbaka, men jag har varit där två gånger och de två gångerna har jag inte gjort det av rädsla.

Det verkar som han gillar mig, men jag tror han har fått nog och sa att vi kan vara bästisar istället.

Just nu låter jag honom vara ifred & vill glömma honom, men jag kan inte gå vidare med mitt liv & inse att jag har gjort ett misstag.
Han vet om att jag gillar honom, men jag är säker på att han känner samma sak. Vill bara ha ett svar, känns som jag inte kan göra något åt det.

tack

Svar

Nej det är svårt att veta vad du ska göra åt det. Jag förstår att det måste kännas jobbigt att ha förlorat sin kärlek när man har flyttat. Vad är det som gör att du inte får flytta tillbaka?

Om du vill kan du lägga till mig på msn: [email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar