Frågor och svar om könsorganen

3 Aug 2009, 10:00 196
Kille, 18 år
Question


Hej jag är en kille som har ett problem med mitt könsorgan. Mitt problem är att min penis har väldigt lustigt form. Vid en erektion så står den verkligen rakt uppåt och jag är rädd att det kan vara jobbigt under sex. Jag kan inte böja ner den eller så och jag kan föreställa mig att sex blir väldigt lustigt. Mina killpolare har aldrig sett något liknade säger dem och vad jag vet är det inte särskilt normalt med en penis som pekar rakt uppåt(deras pekar rakt fram eller är lite vinklade uppåt men inte rakt uppåt som min). Sen är min penis också väldigt böjd, alltså inte att den är vinklad är ett håll utan hela penisen har en böjd form(åt vänster om det har nån betydelse) och mitt sista bekymmer som oroar mig är att min penis inte är rund utan typ eliptisk (lite överdrivet sagt). Jag har pratat med mina killpolare och vi jämförde i duschen och de tyckte också att jag hade en väldigt annorlunda form. Jag har aldrig frågat någon utöver mina polare om hjälp om sånt här men måste få svar. Detta problem är väldigt stort för mig för det har till och med ledit till att jag inte har vågat ha sex med min flickvän i rädsla av att hon inte kommer tycka det är skönt, det inte kommer gå för den står rakt upp och miljoner andra orsaker.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är ju så att alla penisar ser olika ut. Att din står rakt upp och är böjd behöver inte alls betyda att det blir några som helst problem när du ska ha sex.

Att dina kompisar tycker att din ser "konstig" ut skulle jag strunta i. ;) Att de inte har sett något liknande visar ju bara att de inte har sett så många penisar.

Om du är väldigt orolig eller det skulle bli problem vid sex (vilket jag inte tror) så kan du gå till ungdomsmottagningen och prata med en urolog (som en gynekolog fast för killar). Om inte annat så kan det ju vara skönt att höra att allt är som det ska. :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar