Frågor och svar om praktiska problem

20 Aug 2009, 13:00 170
Annat, 0 år
Question


Hejsan.
Jag är väldigt intresserad av att börja jobba som strippa. Hur och var ska jag börja ? Vill inte bli felbehandlad som många andra strippor blir. Har än inte åldern inne men längtar tills jag har det. Har hört att man kan jobba som gogo-girl när man inte har åldern inne. Vad gör och är en gogo-girl? Väldigt tacksam för svar // -18

Svar

Att vara strippa skulle jag säga är ett riskyrke. Precis som du skriver så blir många dåligt behandlade och ofta måste man dricka väldigt mycket alkohol under kvällen eftersom man ska sälja det till kunderna.

Champagneflickan är en bok som en f.d. strippa har skrivit, som inte är uttalat för eller emot. Där beskriver hon hur hon arbetade som strippa och hur det påverkade henne. Författaren heter Caroline Jensen.

En gogoflicka är en tjej som dansar på klubbar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar