Frågor och svar om missnöje och bråk

20 Aug 2009, 15:00 220
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag är ligist för en av hammarbys huligan firmor. Vi reser mycket, vissa tar droger vissa dricker mycket. Jag är en av dem som dricker mycket har lite av ett alkohol problem för att jag är deppig när jag är nykter. Jag blev huligan för att jag känner att jag inte skulle bli respekterad av andra människor om jag inte visar vad jag går för. Sen gillar jag även gemenskapen det är inte bara att åka ut och göra upp i ett box utan det är mycket vänskap osv. Älskar att stå på matcherna och skrika dricka bira och umgås med grabbarna.

Jag oroar mig över att min syster och min mor ska få reda på att jag är huligan och slåss osv. Har hänt att man kommit hem ett par gånger med blåklockor och spräcktögonbryn.. Är 18år och bor hemma...

När jag är nykter så är jag inte lycklig men när jag är berusad så är jag lycklig!

Har du något tips på hur jag ska göra mitt liv ljusare utan alkoholen?

Svar

Hej kille 18 år!
Kontakta min kollega på fryshuset: [email protected]
Mvh
Michelle Stewart, Elektra

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar