Frågor och svar om kompisrelationer

25 Aug 2009, 14:00 127
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är en kille och är 14 år gammal, jag har ingen stans o vända mig, jag har frågat er tidigare men ingen svarar mig, jag tänker på det här varje dag, jag har jättesvårt i skaffa mig vänner, jag vill ha liksom svenska vänner, och det går inte, Vad ska ja göra, jag frågade just dig för du är en bra expert,jag vill inte gå in på några andra, jag vill få hjälp av dig,
skulle vara otroligt tacksam för svar!

Svar

Hej,

Det är knepigt

Jag funderar lite på varför du vill ha just svenska vänner? Vänner är ju såna man tycker om, det spelar ingen roll varifrån de kommer. Hur har du det med vänner i din klass? Gör du något på fritiden? Brukar du prata med några på nätet?

Det är svårt för mig att svara, jag vet ju inte vad det är som inte går. Lägg gärna till mig på msn istället, så kan vi prata där.

[email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar