Frågor och svar om popularitet

25 Aug 2009, 15:00 387
Annat, 0 år
Question


Tjena !

Jag undrade. Alltså... gillar tjejer känsliga killar ?
Typ alla tjejer älskar såna där coola killar som skiter i alla som inte tycker synd om någon som har typ "hjärta av sten" (där jag bor gör dom det i alla fall).

För att jag, jag är waaaay för känslig kille, asså... jag kan börja böla lätt om jag ser något hemsk tex, musik videon till John Lennons låt "War is over". Då RINNER ur mina ögon eller en gång så visade en kompis till mig och andra klass kamrater inklusiv tjejer en video som blev filmad av terrorister där man ser en kille blir halshuggad. Alla skrattade, och gillade den, deras min var... glada, medans jag... ja, inte bölade elr spydda men jag var helt... ja det kändes hemskt att se de. Har det i huvudet fortfarande (de va 3 år sen jag såg den sist).

Så jag menar finns det tjejer som tycker om känsliga, sånna som är inte coola, men coola frissor, med neddragna byxor. Bara vanliga killar ?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det finns någon form av myt att tjejer bara vill ha elaka killar som behandlar dem dåligt. Det är givetvis inte sant. Däremot är det attraktivt med någon som har åsikter, som vågar stå för den han eller hon är och som bryr sig om människor i sin närhet. När man pratar om "för snälla" killar så menas det ofta killar som inte vågar ha åsikter mot tjejen, som ger upp sitt liv för tjejer, som känner sig orättvist behandlade hela tiden.

Att vara snäll och känslig är inget fel, och du är inte ensam om det, men många försöker dölja det just för att de tror att det är fel på dem.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar