Frågor och svar om underlivet

3 Sep 2009, 16:00 168
Tjej, 20 år
Question


Vågar inte ha sex igen. Jag undrar om de finns något att göra om man är "stor" där nere. mitt ex anklaga mig alltid för att ha varit otrogen för ja va inte så stor innan. Mår verkligen jätte dåligt över det här, och har träffat en ny kille nu i över en månad, men ja är så rädd för att ja inte ens kommer "känna" honom i mig och han inte kommer känna något:( snälla svara

Svar

Vet du, jag tror inte alls att du är stor där nere. Det är väldigt väldigt få kvinnor som är det. Det låter som att ditt ex hittade på det för att vara elak mot dig och för att kunna anklaga dig för att ha varit otrogen. Man blir inte större i slidan av att ha vanligt penetrerande sex.

Om du känner dig orolig så tycker jag att du ska ta kontakt med din ungdomsmottagning. Men det är inget fel på dig och förhoppningsvis är din nya kille en snäll och vettig person som inte anklagar dig för saker.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar