Frågor och svar om symtom - vad är det?

4 Sep 2009, 13:00 98
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är en tjej som är otroligt trött hela tiden. Jag sover ordentligt men när det är dags att vakna och gå till skolan så känner jag mig inte alls utvilad. Jag kan även sova hela eftermiddagen när jag kommer hem från skolan, men än ändå trött dagen efter. Jag behöver alla tänkbara tips på att bli piggare så att jag kan orka med skolan framför allt och så att jag kan röra på mig mer och börja träna. För just nu orkar jag knappt kliva ur sängen. Har sett mycket reklamer om produkter från Life butiken, men jag vet inte vilket som är bäst och mest effektivt. Hoppas du kan hjälpa mig.
Tack för svar.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om du är så trött hela tiden så kanske du har brist av något slag, t.ex. järnbrist. Antingen kan du gå till skolsköterskan, ungdomsmottagningen eller vårdcentralen och be dem kolla upp det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar