Frågor och svar om regler och moral

8 Sep 2009, 12:00 126
Annat, 0 år
Question


Jag har pratat med en kille på nätet i ungefär ett halvår nu, och det känns jättebra. Jag skulle vilja träffa honom, men jag får inte åka och hälsa på honom och om han skulle komma till mig så får han inte sova över, jag fick inte sova hos min pojkvän förut heller eller han hos mig. Vi tänkte att vi skulle åka och mötas också, men jag antar att jag inte kommer få göra det heller. Jag vet inte vad jag ska säga för att kunna få träffa honom, vi vill verkligen ge varandra en chans, det känns som vi verkligen har klickat på nätet åtminstone. Vi är väldigt lika och kan skratta tillsammans. Jag skulle bli jätte tacksam om ni skulle kunna hjälpa mig.

Tack på förhand!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det enda du kan göra är att prata med dina föräldrar och förklara att det här verkligen är viktigt för dig. Kanske är de oroliga för att du ska träffa någon du inte känner via nätet, men då är det ju bättre att ni ses hemma hos dig där de är i närheten.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar