Frågor och svar om kompisrelationer

8 Sep 2009, 16:00 129
Annat, 0 år
Question


vad ska jag göra....
min bästavänn som osså ser mig som sin bästavänn
vi har kännt varandra länge o gjort mkt te sammans
hans lilla syrra e väldigt sex fixerad o intreserad av mig

o saken va den att jag var på fest förra veckan o hans syrra var där o jag fick i mig mer sprit än vad jag skulle o hade sex med henne . saken e den att jag känner mig hemsk efter som min bästavänn hade dödat mig om han vetat vad ska jag göra för att lätta på samvetet o inte förlora min vänn

Svar

Först och främst undrar jag hur tjejen mår efter det här och hur hon känner? Om du och hon hade sex frivilligt och allt är lugnt så har din kompis inte med det att göra egentligen. Antingen kan ni bestämma er för att inte berätta, men om det t.ex. skulle bli mer mellan er så kommer ju din vän få veta iallafall.

Det är inte alldeles enkelt det där, men risken är att det kommer ut ändå, och då är det nog bäst att du själv har berättat för din vän.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar