Frågor och svar om kärleksrelationer

8 Sep 2009, 16:00 76
Annat, 0 år
Question


Hej
Jag är 16 år och har ett problem med en tjej, jag har haft kontakt med henne på msn och via sms och vi pratar om precis allt under en lång tid och vi bestämmer oss för att bli tillsammans med ett distansförhållande. Problemet är att hon bor några städer från mej (3 timmars bilfärd) men vi gillar varandra jätte mycket, men dom få gånger vi har träffats så har vi knappt kunnat prata med varandra ! jag känner mej inte särskilt nervös men jag kan bara inte få fram nå ord, och inte hon heller. det där har hänt alla gånger vi träffats och vi bestämmer oss för att sluta vara tsm och bara vara vänner. Men jag kan inte sluta tänka på henne, och varje gång jag gör det så blir jag avundsjuk på att hon senare kommer träffa en annan kille som e mycket bättre än mig och som kommer få uppleva många mysiga stunder med henne som jag inte fått. Så hur ska jag gå till väga för att sluta tänka på det ?

/tacksam för svar

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Ibland blir det så när man har pratat över msn, det är svårt att prata när man ses.

Kanske vore det en idé att ni tittar på film eller något när ni ses, då blir det inte samma "krav" på att hålla igång ett samtal.

Om ni kan prata om allt på msn så har ni ju mycket att säga varandra, även om ni är lite blyga.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar