Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

9 Sep 2009, 11:00 139
Annat, 0 år
Question


hej!
ja e en tjej som undrar om ja e bi-sexuell..
ja såg på ett pogram om tonåriga tjejer som var flator och det intreserade mig, men ja gillar killar också.... e ja bi-sexuel eller något annat? hälsningar E.. ps.hur har man sex med tjejer? :/

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Vad du vill kalla din sexuella läggning bestämmer bara du själv. Om man tänder på både tjejer och killar brukar det kallas bisexuell. Men en del känner sig heterosexuella men har sex med tjejer ibland.

Om du går in på http://www.rfslungdom.se/ så finns det massor att läsa och även ett forum där du kan bli medlem och prata med andra unga i samma situation.

Om du vill prata med någon vuxen proffessionell så kan du titta på http://www.rfsl.se/?p=3353 , där finns både telefonnummer och mailadresser till kuratorer och andra som varit i samma situation.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar