Frågor och svar om att gå i samtalsbehandling

10 Sep 2009, 16:00 90
Annat, 0 år
Question


Asså denna sidan trodde ja först att det va den bästa sidan för ungdomar!
men sen insåg ja att jag hade fel, Varför svarar ni aldrig på mina fråger, det är så himla orättvisst, ja tror inte att ni har så jäkla många fråger per dag så ni inte hinner svara på mina fråger som jag har skrivit för en vecka sen!
jag har så himla många fråger som ja vill fråga er, för jag har ingen annanstans o vända mig, men ni bara vänder ryggen o inte svarar på mina fråger! fyyy erat jobb är att hjälpa ungdomar och inte vända ryggen mot dom, men aja jag får nog hitta nån annan sida som är bättre, och har bättre personal.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Vi får in väldigt många frågor och många av experterna har slutat jobba på UM. Men jag vet att just du har redan fått svar via mail av mig. :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar