Frågor och svar om flytningar och svamp

15 Sep 2009, 11:00 1322
Tjej, 19 år
Question


Jag har under ca en vecka haft väldigt mycket slem från underlivet. Visst, slidan producerar sekret, men just den här typen av sekret (?) har jag aldrig haft. Det är lite komiskt nog väldigt likt snor i konsistensen, liksom mycket mer slemmigt och fast/sammansatt än vanliga flytningar. Det enda "ovanliga" jag kan se är att jag onanerat mer än vanligt under en period, men jag ser ingen direkt koppling. Undrar om det finns någon orsak till detta i alla fall?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Under ägglossningen så blir flytningarna mer fasta i konstistensen, och också mer sega. Det kan vara det som är orsaken. Onani har inget med det att göra. Om det inte kliar, inte gör ont eller är obehagligt, så är det inget att oroa sig för.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar