Frågor och svar om här kan man få hjälp!

16 Sep 2009, 10:00 98
Annat, 0 år
Question


Hej jag böhöver hjälp!
Jag fattar inte vad detta kan vara för jag ser snarta spöken eller gubbara som jag säger!
Dom följer efter mig vart jag än går!
Jag mår jätte dåligt! Jag tänker på självmord varje dag! Jag sover inte jag har ont i hela kroppen! Jag pallar inte mer! Jag skär mig hela tiden!
Jag har en som bryr sig om mig!
Men jag vet inte vad jag sak göra!
Jag är inte mig själv längre jag har hotar folk! Jag är inte mig själv för jag går runt och säger att jag ska döda folk!
Det har ajg aldrig gjort innan!
jag är arg hela tiden och på kvällarna kommer gubbarna mer!
Jag ska till läga att jag hör röster!
Vad kan detta vara??
Jag behöver hjälp vad ska jag göra?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

jag kan inte svara på vad det kan vara, men jag förstår av ditt mail att du mår mycket dåligt. Så ska du inte behöva ha det. Det finns bra hjälp att få, men för att du ska få det så måste du prata med någon om hur du mår. Om du inte är för gammal för att gå till ungdomsmottagningen där du bor, så kan du kontakta dem. Annars kan den öppna psykiatriska mottagningen hjälpa dig.

Om du vill prata mer så kontakta mig på mail eller msn: [email protected]

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar