Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

28 Sep 2009, 12:00 159
Kille, 15 år
Question


Hej är jag bi om jag tänder på tjejer typ sex med tjejer. Men gillar också att typ mysa kela kramas kanske pussas med killar men blir äcklad vid tanken av typ suga av en kille eller typ kuk upp i röven ja typ allt som har med en snopp att göra. Men blir fortfarande typ upphättsad av att kramas med en kille typ kela.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om du vill kalla dig straight eller bisexuell bestämmer bara du själv. Det är ju så med sexualitet som med allt annat, att det kan ändras med tiden. Just nu kanske du mest vill kramas och pussas med killar och ha sex med tjejer. Någon annan gång i livet kanske det blir tvärtom eller på något annat sätt.

Försök att inte grubbla så mycket på det, utan acceptera hur dina känslor ser ut här och nu. Sex och känslor handlar om så mycket mer än kuken och var den ska vara.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar